Доставки

ДоставкаДоставката на Vigour 300 се извършва от куриерска фирма Еконт Експрес. Пратката е пакетирана в сив дискретен плик с надпис „Козметика“.  Пратката може да бъде изпратена до точен адрес на клиента или до офис на куриерската фирма Еконт експрес. Ако поръчате Vigour 300 до 14:00 часа в работен ден, ще получите продукта на следващият ден. Ако бъде изпратена поръчката след 14:00 часа, доставката ще бъде доставена на по-следващият ден.

Разнасянето на пратките до точен адрес става в интервала 09:00 – 13:00 часа. Ако бъде до офис на Еконт, може да получите пратката от избран от вас офис след 09:00 часа, като предварително ще получите SMS с номер на пратката. vigour 300С номера на пратката се получава Vigour 300 от избраният от Вас офис.  Поръчка дадена в петък, се получава от офис на Еконт в събота или в понеделник, ако е до точен адрес.

Списък с офисите на Еконт Експрес може да откриете ТУК.

До края на месеца има промоция – Безплатна доставка! Промоцията важи само при покупка на една или повече кутии Vigour 300. Промоцията не важи за промо хапче.

vigour 300 доставка