Как да станем гуру в оралния секс (наръчник за мъже)

Какво е секс без орална любов? Половин акт, бихме казали ние. Но тая работа не е като оная работа, дето седиш и чакаш някой друг да ти свърши удоволствието. Правенето на орална любов си има своите тънкости и ако в случая ти си този, раздаващ орални ласки, остани с нас, за да разбереш как можеш да се превърнеш в „своего-рода гуру“ на устната любов.

Орален секс

Всичко на този свят се прави с голяма доза желание и страст – същото важи и за оралния секс. Бъди страстен, когато я даряваш с целувки там долу, прави го с желание. Знаеш, че тя ще ти го върне по същия начин, нали? Не забравяй да добавяш и огромна доза мръснишка страст – работи бавно! Първо я подготви, като опипваш и целуваш ерогенните ѝ зони – спускай език от шията, към гърдите и корема ѝ, поиграй си с търпението ѝ като преминеш през бедрата, нежните гънки и едва тогава отделиш внимание на същинската част. Но дори и там не атакувай грубо, а я дразни. Колкото по-разярена е тя сексуално преди истинската орална наслада, толкова повече актът ще ѝ се услади!

Остави клитора за накрая. Не бързай с него. Той е може би най-чувствителната част от вагината. Минавай около него с език, съвсем близо, но без директен контакт. Така той ще бъде максимално възбуден и в следващите минути ще я накара да преживее мигове на истинска бурна наслада от любовната игра. Не забравяй да я гледаш в очите – бъди внимателен кое я подлудява и кое не ѝ действа чак толкова възбуждащо. Повтаряй движенията, които намираш за влудяващи я. Просто бъди в постоянен контакт с емоциите й!

ерекцияСтар, но изпипан номер – пробвай да изписваш нещо с езика си върху нея. Дали това ще бъде азбуката или осмици – ти решаваш. Но обикновено това побърква мацките! В добавка приложи засмукване на клитора като междувременно леко го потупваш. Това е върховен кеф за жените там долу.

Също така (и много важно) недей да забравяш и другият вид контакти с нея. Хвани я здраво и я придърпвай към себе си. Гали или стискай дупето й. Вкарвай пръсти в устата ѝ, за да може да ти ги смуче. Това е възбуждащо и за двамата партньори. Накрая започни по-интензивни движения и включи и другите части на лицето си – носа, брадичката (ако не боцкаш, разбира се). Търкай ги във вагината ѝ. Вкарай пръста си в нея и го върти на всички страни, както и навън и навътре.орална любов

Усетиш ли, че сюблимният момент за нея е настъпил продължи в същия дух и не сменяй движението, което прилагаш в момента. Може би тo я докарва до оргазъм. Бъди екстра страстен точно в този миг, за да я дариш с превъзходен край. После изчакай малко, преди да приключиш окончателно и постепенно спри да ближеш клитора ѝ. След свършване той може да стане доста чувствителен и неприятен на допир.

Общувайте! След като всичко е приключило, говорете си. Разпитай я кое най-много ѝ е харесало, за да я опознаеш сексуално. Това е една изключително важна подробност, ако искате връзката ви да бъде пълноценна и удовлетворяваща.

Публикувано в Статии С етикет: , , , , , , , ,
One comment on “Как да станем гуру в оралния секс (наръчник за мъже)
  1. Гост каза:

    МРЪСНА ГНУСОТИЯ!!! ДО кога ?? Това е само за неразумните животни!!