Когато сексът ни куца

Проблемите в секса са проблеми като навсякъде другаде – стресиращи и повлияващи на цялостното ни качество на живот. Тук ще се концентрираме върху някои от най-големите неприятности в сексуалния живот на хората, а и ще предложим евентуални техники за разрешаването им. Сексът е удоволствие – не забравяй!Когато сексът ни куца

Ще започнем със сексуалното отдалечаване между двойки. Възможно е след по-дълга връзка да се почувства известно охладняване в сексуалното общуване между партньорите. Това, което ние бихме ви посъветвали, е да преоткриете своя/та партньор/ка. Докосвайте се по непознати досега начини, взимайте душ заедно, посветете се на нещо, в което ще бъдете изцяло концентрирани един върху друг. Увеличавайки допира (физически и емоционален) вие увеличавате и желанието за интимност. Отстранете стреса от живота си – той е безспорен убиец на желанието за секс.

Друг проблем, който да афектира и двама ви, може да е липсата на оргазъм у жената. Но спокойно! Има жени, които не могат да достигнат до края в продължение на години без непременно това да се случва по тяхна вина или вина на партньора им. Нашият съвет е да се фокусирате не толкова в самия оргазъм като цел, а в различните техники, които биха могли да ѝ го осигурят. Повярвайте ни, опитването също носи само по себе си огромна наслада!

сексИ накрая – един доста съществен за мъжете проблем. Да, говорим си за преждевременната еякулация. Но и тук не се панирайте! Всичко е във вашите ръце – буквално и преносно. По време на мастурбация имаш уникалната възможност да репетираш и да станеш истински майстор на контролираното свършване. Прави следното нещо – точно преди оргазъм спри и притисни главичката на пениса. Или пък забавяй темпото точно преди да свършиш, за да си осигуриш по-стабилен контрол върху оргазма. Спри за момент, после отново се концентрирай и повтори упражнението.

Ако по време на секс усетиш, че си близо до края, спри интензивните движения и ги замести в по-бавни и плътни, прониквайки по-дълбоко в партньорката. Отдели момент за друг вид ласки като целувки или галене. Това определено ще ти помогне да се контролираш, а също така и да възбуди повече жената – жените обичат чувствения секс.

Публикувано в Статии