Мнения

Мнения на клиенти

Какво мислят нашите клиенти за Vigour 300

 

 

Здравейте! Открих случайно този сайт. Имах проблем с ерекцията.  Когато мастурбирах нямах никакви проблеми с ерекцията, но когато правя секс с приятелката ми, започнаха да стават засечки. Ходих на ендокринолог, и се оказа че нямам никакви проблеми с хормоните. Аз съм на 25 години. Ендокринолога ме насочи, да опитам да пия Vigour 300. Доволен съм от резултата. Най-важното – приятелката ми е доволна от секса с мен. Препоръчвам го на всички, които имат засечки в секса. Човешко е – на всеки се случва !
Теодор В. – Варна

 

 

Имах проблем с вдигането на „самолета“. От години го имам този проблем, но през последната година положението стана много зле. Пих какви ли не билки, опитах с така прехвалените сини таблетки, но не ми понесе добре – имам високо кръвно налягане. Попаднах случайно на този сайт. Прочетох отзиви за Vigour 300 по разни мъжки форуми и реших да го опитам. Това е една от най-добрите ми находки за последно време. Вдигам самолета без проблем, и правя секс около 40-50 минути. Цял живот имах проблем със свършването. Аз съм на 45 в момента, но от 20 годишен свършвам бързо. За мен секса траеше не повече от 5 – 10 минути. Доволен съм от Vigour 300, и ще поръчвам пак.
Красимир К. – Тетевен

 

 

Здравейте! Вашият продукт (Vigour 300) ми промени сексуалния живот. Доволен съм от задържащия ефект, и от това че мога да правя по 2-3 пъти на вечер секс, без проблем. Опитвал съм сините хапченца. Не мога да кажа, че не вършат работа, но имат странични ефекти – главоболие и зачервяване, а и не са ми по джоба. Спечелихте ме със съотношението цена и качество. Поздрави на всички с проблемна ерекция. Не клюмвайте, а го вдигайте!
 Петров  – София

 

 

Моята история е като турски сериал. Имахме голяма любов с моята жена. Оженихме се млади, жилище си купихме и деца отглаждаме. Всичко изглежда перфектно, освен проблема в леглото. Получих го на петата година от семейния живот. Не мога да кажа, че сме си омръзнали – обичам я, но не ми става. Отношенията ни в един период се влошиха до толкова, че бяхме като куче и котка. За всичко се карахме, докато не осъзнах, че всичко идва заради секса. Той липсваше или беше рядкост. Нямах желание да правя секс, защото знаех какво ще последва – срам! Един ден споделих на личния ми лекар, и той ме посъветва да ползвам Виагра. Воала! Всичко се получи. Жена ми беше на седмото небе. Дори на сутринта ми направи закуска. Това беше показателно за мен. Ползвах я кратко, тъй като страничните ефекти не ми понасяха. Потърсих заместител, който да няма странични ефекти. Така избрах Blue Dragon . Опитах го и бях поразен от ефекта. С една капсула – 3 дни перфектен секс. След което опитах и Vigour 300. В момента дори още го ползвам. Доволен съм от двата продукта. Може би те са ми малката тайна за добър семеен живот!
Николай Д. – Пловдив

 

 

Аз съм на 39 години от Шумен. Пих Vigour 300 преди две години за първи път.  Бях на гости при приятели в Америка с жена ми. Споделих, че имам проблем с ерекцията на моя приятел, и той ми подари шишенце с Vigour 300 . В началото ме беше срам от себе си, как може аз да пия такива хапчета, но след първата ми секс вечер, вече съжалявах че не съм го открил по рано. Ефекта беше страхотен. До сутринта див секс. Не можех да се насладя на възможностите на моето тяло. Когато се пребрах в България, имах няколко шишенца с Vigour 300. След като свършиха, аз потърсих от къде да си ги поръчам, и попаднах така на този сайт. Не се чудете, и не чакайте да се оправят проблемите сами. Ако сами не си помогнете, няма кой да го направи. Успех на всички!
Мартин И.  – Шумен

vigour 300