Как да избегнем най-честите грешки в секса

Всеки греши. Ти навярно също. Тук обаче ще си говорим за най-честите грешки в секса. За да се застраховаш срещу такива, прочети следващите редове и бъди сигурен, че си ги запаметил добре.

Започваме с едно от най-неприятните – хапането. Не го прави прекалено рано! Тя може още да не е достатъчно възбудена, за да се наслади на захапаното й зърно например. Отдели време да я „вкараш” в настроението на любовната игра. Ако ли не, рискуваш да ѝ причиниш по-скоро дискомфорт вместо каквото и да е друго.Грешки в секса

Също така се концентрирай върху целуването. Жените обожават да се целуват по време на секс! Целувките не са само за предварителна нагласа – те могат да бъдат прилагани и по време на самия акт. Гаранция, че жената до теб ще полудее, ако я дариш със страстна целувка докато си напълно в нея.

Не бъди егоист – не се отпускай върху нея. Все пак си по-тежък и това определено ще убие момента – няма нужда ние да ти го казваме, нали? Също така не свършвай без да си я предупредил. Точно преди края ѝ го прошепни, за да е готова и да го очаква.

Vigour 300Не забравяй за другите части от тялото ѝ. Жената не е само гърди и вагина – тя има ерогенни зони навсякъде. Опипвай корема, ръцете и гърба ѝ, за да я докараш до лудост. Притискай я към себе си и недей да го играеш самовлюбено, а следи за емоциите и реакциите ѝ. Наблюдавай внимателно дали това, което правиш, ѝ харесва и на нея, а не само на теб. Сексът е за получаване, но и за отдаване.

И нещо наистина важно – издавай звуци на удоволствие. Жените го харесват. Предполагаме, че и на теб ти я приятно да знаеш, че това, което ѝ причиняваш, се оценява добре посредством пъшкания и стенания. На нея също би ѝ харесало да те чува как стенеш. Така тя ще придобие увереност, а не е нужно да ти казваме какво може да направи с теб една уверена жена.

Публикувано в Статии С етикет: , , , , ,
One comment on “Как да избегнем най-честите грешки в секса
  1. Милен каза:

    Интересна статия!