Необичайните ерогенни зони у жените

Така, така. Няма нужда, предполагаме, да се споменават ерогенни зони като гърди, интимна област, устни и други подобни. Тук ще обърнем вниманието ти към някои места, за които дори не подозираш, че жените обичат да бъдат докосвани.

Ерогенни зони

Започваме с ушите. Мекото на ухото е изключително чувствително, поради което създава необичайно удоволствие при леко захапване. Жените си умират да усетят мъжки устни там. Но не ви съветваме да използвате екстра лиги или пък да си наврете езика в ушната мида – гаранция, че моментът ще се изгуби. В добавка може да се захапва съвсем леко и палаво и другата част на ухото, като отново се внимава с лигавенето.

Друго място, което може би не знаехте до сега, е дланта на ръката. Да, колкото и да ви е странно, жените обичат допира на мъжки пръсти по дланите си. Това е нещо, което можете да ѝ приложите дори на публично място – какво странно има да хванете любимата си за ръката и, когато никой не гледа, да vigour 300прокарате лекичко пръстите си по дланта ѝ? Никой не би заподозрял, но пък това би оставило у нея приятно чувство.

Може би няма да се изненадате, при все че една особено нежна част се намира в близост до тях, но бедрата (или по-точно вътрешната им част) също спада към една от най-ерогенните зони у жената. Предимството тук е, че си опасно близо до вагината ѝ, но от съществена значимост е да не се насочваш бурно и безразсъдно към нея, а да я дразниш и възбуждаш докато стигне до такова ниво, че да е в пълен екстаз, щом моментът за това настъпи.

Тилът също е особено чувствена зона за жените. Никой не би съжалил, ако я целуне нежно там, прокара ръката си или просто допре устни. Пробвай и ще се убедиш!

Нашият най-горещ съвет е да бъдеш иновативен и креативен. Изучавай жената, нейните желания и емоции. Изследвай тялото ѝ и научи къде обича да бъде докосвана и кое я докарва до лудост.

Публикувано в Статии
One comment on “Необичайните ерогенни зони у жените
  1. Силвия каза:

    Ушите наистина са най-ерогенната зона 🙂