Vigour 300

Билкова добавка за ерекция

Vigour 300 / Вигор 300

         Мощен естествен афродизиак, повишава нивата на тестостерон и потентността. Увеличава сексуалното желание и либидото. Подобрява еректилната функция. Засилва физическа енергия и издръжливост, увеличава работния капацитет. 100% билковият продукт Vigour 300 е най-модерният и ефикасен начин за борба с еректилната дисфункция, преждевременната еякулация и пониженото желание за секс.

            Билковата формула на Vigour 300 ефективно подобрява психологическия и психическия статус по време на любовната игра. Повишава сексуалната издържливост и позволява да бъде повторен неколкократно сексулантият акт.

 

Какви са действията на Vigour 300 ?

 • Подобрява ерекцията
 • Повишава либидото
 • Намалява чуствителноста на пениса
 • Регулира преждивремената еякулация
 • Влияе положително на растежа на пениса
 • Повишава количеството на спермата
 • Vigour 300  е подходящ за хора с повишено кръвно налягане, което се поддържа с хапчета предписани от лекуващ лекар, тъй като НЕ повишава кръвното налягане!

Имам ли нужда от Vigour 300 ?

Вие имате нужда от Vigour 300, ako:

 • Страдате от еректилна дифункция
 • Ако по време на секс, пениса ви омеква
 • Ако трудно се втвърдява пениса ви
 • Ако след първия сексуален акт, не можете да продължите с втори
 • Ако количеството сперма не ви удовлетворява и искате здрава ерекция
 • Ако партньорката ви не може да получи оргазъм
 • Ако очаквате да правите секс с нова партньорка, и се притеснявате да не стане „засечка“

 

Как се приема Vigour 300 ?

Една таблетка Vigour 300 се пие с хладка вода от 15 до 30 минути преди секс. Важно е да се пие хапчето на гладен корем, тоест да са минали около 2 часа от последното хранене. Газирано, бира и шампанско НЕ се пие, тъй като всичко газирано стеснява кръвоносните съдоове, а Vigour 300 прави точно обратното – разширява ги, и пълни пениса с кръв. Алкохол до 100 мл е позволен. Едно хапче Vigour 300 работи между 48 и 72 часа (зависи от вашите килограми и метаболизъм) . Да не се приема повече от 1 таблетка на 3 дни, за да не се получи предозиране.

 

Какво съдържа Vigour 300 ?

 • Herba Epimedii – Екстракт от листа на Епимедиум: регулира високите нива на кортизола, дължащи се на различни причини (например на стреса) и нормализира тестостероновите нива в организма. Това е активна съставка, която значително увеличава кръвната циркулация към пениса. Увеличава силно и сексуалното желание.
 • http://imgusr.tradekey.com/p-B3267441-20110819063601/panax-ginseng-extract.jpgPanax Ginseng – Екстракт от китайски женшен: прочута билка, известна от древността,  подобряваща енергийните нива и подмладяваща организма. Засилва ефекта на азотния оксид. Повишава физическата издръжливост. Премахва умората и физическото изтощение. Като адаптоген премахва тревожността и помага за преодоляване на преждевременната еякулация.
 • Rhodiola Rosea – известна още катоhttp://img.ecplaza.com/my/kingherbs/62s.gif “Златен корен”, съдържа мощни антиоксиданти, които могат да премахват токсините и свободните радикали от тялото. Те са не само опасни за нашето здраве, но увреждат кожата и ни състаряват. Родиола Розеа е може би най – добре позната за свойството си на адаптоген, който се използва за намаляване на стреса и негативните ефекти.
 • Lycium Chinese http://img.weiku.com/waterpicture/2011/11/4/13/Lycium_Chinese_Mill_Extract_634563235490586073_s.jpg– Плодовете на лиция са ценно ободряващо средство, използвано от векове в традиционната китайска медицина като тонизиращо средство за черния дроб и бъбреците, действа благоприятно при проблеми с мъжката полова система, аналгетик при болки в гърба, краката и стомаха, за подобряване на зрението, понижаване на кръвното налягане и холестерола, при диабет и туберкулоза.
  Плодовете на лиция съдържат над 18 аминокиселини и 21 микроминерала. Друга важна съставка е бета каротина, при това в лесно усвоима за организма форма. Сред другите съставки на лиция са витамин С, пигменти, бетаин, полизахариди, витамини В1, В2, В6 и Е.
 • Tribulus terrestris –http://image.made-in-china.com/2f0j00hMNQbjCniOcK/Tribulus-Terrestris-Fruit-Extract-KSNO09-.jpg Основното действие на Бабини зъби е стимулирането на половата система. Екстрактът от тази билка стимулира производството на лутенизиращ хормон,който от своя страна влияе пряко върху производството на тестостерон. Повишеното ниво на тестостерона води до повишаване на силата, мускулния растеж, удължава ерекцията и потентността.

 

 

Каква е цената на Vigour 300 ?

!!! ВАЖНО !!!  В една опаковка Vigour 300 се съдържат 10 хапчета .

 

Количество Цена крайна Цена за едно хапче Спестяваш
1 кутия = 10 хапчета 69 лв. 6,90 лв 0
2 кутии = 20 хапчета 129 лв 6,45 лв 9 лв
3 кутии = 30 хапчета 179 лв 5, 97 лв 28 лв
4 кутии = 40 хапчета 229 лв 5,72 лв 47 лв
5 кутии = 50 хапчета 269 лв 5,38 лв 76 лв
6 кутии = 60 хапчета 300 лв 5,00 лв 114 лв